Transport gratuit

SandraGoldEvents.ro face livrari zilnice de aranjamente florale, cadouri şi orice alt fel de plante ornamentale (verzi sau înflorite). Instalăm ansambluri florale sau plante, săptămânal sau lunar

Facebook

Despre noi

 

Sandra Gold Events înseamnă creativitate, pasiune, dinamism, grijă pentru detalii...Veţi găsi aici o echipă specializată în crearea unor modele desăvârşite de aranjamente florale şi decoraţiuni. Sandra Gold Events are o viziune proprie asupra stilului aranjamentelor, buchetelor şi lumânărilor, în egală măsură clasic, dar, în acelaşi timp, original şi artistic. Înzestrată cu idei extravagante, echipa noastră are îndemânarea de a concepe cele mai frumoase, creative şi imaginative aranjamente florale şi decoraţiuni.

 

 

Sandra Gold Events creează o atmosferă unică pentru orice ocazie specială, asigurându-se că sunt alese cele mai bune flori, culori şi texturi (materiale). Fiecare client primeşte cel mai înalt nivel de atenţie pentru a-i fi satisfăcute cele mai personale dorinţe.

Sandra Gold Events face livrari zilnice de aranjamente florale, cadouri şi orice alt fel de plante ornamentale (verzi sau înflorite). Instalăm ansambluri florale sau plante, săptămânal sau lunar, pentru hoteluri, restaurante, saloane de înfrumuseţare, galerii de artă sau locuinţe.

Sandra Gold Events vă asigură de o calitate ireproşabilă a serviciilor oferite. Echipa are grijă ca totul să se desfăşoare exact aşa cum aţi planificat, fie că este vorba de o nuntă, un eveniment de firmă sau o petrecere privată.

Sandra Gold Events are o echipă tenace şi atentă la detalii, pentru a se asigura că fiecare client primeşte ceea ce îşi doreşte, astfel încât nimeni să nu fie dezamăgit, ci din contră, să aibă cu inima plină de bucurie la încheierea evenimentului.

 


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0